CFCF remixer seneste Holy Ghost!-single

Lad os være ærlige: Selvom han har mange, mere end habile egenproduktioner på samvittigheden, så har en stor håndfuld kunstnere tidens løb vendt sig mod canadiske CFCF når et remix skulle på bordet. De fleste CFCF-kendere har formentligt stødt på ham første gang på hans remixes, hvad enten det har været for Azari & III, Korallreven, Owen Pallett, Health, The Presets eller andre, har Michael Silver været god til at sætte sit eget præg på originalerne.

Denne gang har Holy Ghost!‘s nye single Wait & See i forbindelse med sin digitale remixudgivelse (via DFA) været igennem CFCF-maskinen, og således er nummeret blevet iført Silvers balearic-disco brand. Det er ikke det største håndværk, men ligesom mange andre, kan jeg godt lide sommer og derfor får jeg brug for rigtig mange tunes der har en retosynthesizer i forgrunden, når jeg er ude og fejre vejret, og dette remix bliver helt klart et af dem.

Holy Ghost!Wait & See (CFCF Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/05/04-Wait-See-CFCF-Remix-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *