Et stykke med forår, tak

Foråret har i denne uge vist sig fra sin fornemmeste side, med høje temperaturer og skyfri himmel. Jeg lever af at drage paralleller, associere og finde en sammenhæng, og med 12 grader i medio marts fire dage i træk er min forårsbaserede spilleliste også påvirket af det lune vejr og pigernes korte ærmer. Sally Shapiros remix af Regnsky-darlingen CFCFs 2009-nummer The Explorers, der er rig på italo disco-referencer, mousserende synthlines og 80’er-guitar er for tiden et af de mest afspillede numre på denne liste, og hvis man ligesom jeg finder sig i et lunefuldt forårshumør, bør man uden tvivl (gen)høre denne perle.

CFCF – The Explorers (Sally Shaprio Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2014/03/01-The-Explorers-Feat.-Sally-Shapiro.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *