Om Regnsky

Regnsky er en Københavns-baseret, dansksproget musikblog, der har eksisteret siden sommeren 2008. Her skriver Morten Bruhn, Peter Pishai Storgaard, Rasmus Holsten Stegmann, Laura Fromm, Mathias Gavnholt, Nikolaj Boesby Skou, Line Mortensen og Eva Laksø af lyst og kærlighed til musikken.

Indlæg på Regnsky omhandler interessante og aktuelle kunstnere, som vi mener fortjener mere omtale. Regnsky holdes oppe af skribenternes personlige smag og har derfor et broget udtryk genremæssigt – dog skriver vi hovedsagligt om elektronisk og alternativ musik fra både det danske og internationale vækstlag. Skribenternes individuelle passion for musikken kommer også frem i indlæggene, der søger at balancere mellem musikalske analyser og følelsesladede associationer.

Regnskys indlæg spænder fra korte anmeldelser af enkelte numre og længere albumanmeldelser over koncertanbefalinger og festivalguides til dybdegående interviews.

Historie bag Regnsky
Regnsky blev startet af Lærke Nielsen i sommeren 2008. Kort efter kom Søren Daugbjerg med på vognen, og de drev Regnsky sammen indtil januar 2009, hvor Morten Bruhn og Eva Laksø sluttede sig til dem. Pr. 1. oktober 2010 videregav Lærke og Søren bloggen til Morten og Eva, som siden da har stået for Regnskys drift.

I perioden oktober 2010-juli 2011 var Mads Axelsen tilknyttet som skribent. Pr. februar 2012 blev Lasse Posborg Michelsen tilknyttet som skribent, og i august 2012 blev Regnsky-familien udvidet med Søren Thue Stenager og Peter Pishai Storgaard. Søren var tilknyttet bloggen i knap to år, mens Lasse var en del af Regnsky i cirka fire år. I februar 2016 var det så tid til en ny familieforøgelse i den lille familie, hvor Mirja Bonné og Rasmus Holsten Stegmann kom til som nye skribenter.

I perioden april 2009-april 2011 havde Regnsky månedlig klubaften på natklubben Dunkel i København. Fra februar 2009-september 2011 spillede Regnsky over det meste af landet med sit dj-team.

Del musik med os
Vi modtager gerne musik og mixtapes fra kunstnere og musikanbefalinger fra vores læsere. Materiale kan sendes til info[@]regnsky.dk. Vær dog opmærksom på, at vi langt fra skriver om alt det, vi får tilsendt. Kun personlige henvendelser vil blive besvaret, og de bliver kun besvaret, hvis vi finder musikken særlig interessant for netop Regnskys profil. Send gerne en mail mere, hvis du tror, at vi har overset den første, og er sikker på, at din musik har relevans for os. Desuden er det altid en god idé at skrive, hvilken type musik du spiller.