I’m a boy and I’m a girl

Datarock

De gakkede nordmænd fra Datarock, som vi tidligere på året havde den store fornøjelse at interviewe (tag lige og læs det!), udsendte for noget tid siden en ny single fra albummet Red, ved navn The Pretender. Denne single er blandt andet blevet remixet af nogle der måske kan udpeges som mine yndlings New York’ere – Holy Ghost!. Resultatet er lidt en ny stil fra Holy Ghost!, som ellers bevæger sig indenfor nutidens discostil. En wacky trommemaskine leger med og en endnu mere wacky computerstemme overtager Frederik Saroeas vokalarbejde. Halvt grinagtigt, halvt velgennemført lækkert! Loving it!

Og så er det ret utroligt, at nummeret rent faktisk handler om noget så dybtfølt som selvmord og online identitetsmanipulering, som de selv siger…auch!

DatarockThe Pretender (Holy Ghost Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/05-The-Pretender-Holy-Ghost-Remix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *