Tarot Sport

Fuck Buttons - Tarot Sport

Mine yndlingsbrittere/-drenge/-elektroniske artister/-eksperimenterende støjmusikere/screamo’er fra Fuck Buttons er på vej tilbage! Ikke nok med at de besøger det danske land den 11. og 12. oktober med koncerter i hhv. Voxhall i Aarhus og Loppen på Christiania, nej, for blot en uge efter koncerten i København løber af stablen udkommer duoens opfølger til det flotte debutalbum Street Horrsing.

En opfølger, der kommer til at hedde Tarot Sport, og som allerede nu i store dele florerer på internettet. Tracklisten er også blevet offentliggjort og det er i det hele taget ikke særlig svært at danne sig et indtryk af pladens kommende lydbillede, qua den store opmærksomhed om denne udgivelse. Indtil videre har førstesinglen fra Tarot Sport, Surf Solar, givet undertegnede et mere dansabelt indtryk. Det kraftfulde indtryk fra debutalbummet virker dog velbevaret, mens de underlige instrumenteringer og støjflader giver mig gåsehud og virker hypnotiserende. Værd at bemærke er det også, at det er den dygtige producer, dj og remixer Andrew Weatherall, som har været producer på det kommende album. Weatherall har tidligere bearbejdet Fuck Buttons-materiale, gennem et nydeligt remix af Sweet Love For Planet Earth, hvor han især tilføjede nummeret mere danseappeterif.

Grobund for et lovende album, må være min konklusion. Jeg skal i hvert fald ikke misse muligheden en koncert, når de gæster Loppen, mandag den 12. oktober. Især ikke, hvis de er ligeså energiske og spiller med så megen nerve, som tilfældet var under sidste års Roskilde Festival, hvor de lukkede Astoria på sidstedagen.

[spoiler effect=”simple” show=”Koncertinfo“]Voxhall, Aarhus:
Søndag, den 11. oktober
Klokken 21.00
100,-
Køb billet hér

Loppen, Christiania
Mandag, den 12. oktober
Klokken 21.00
100,- i døren[/spoiler]

[spoiler effect=”simple” show=”Tarot Sport-tracklist“]1. Surf Solar
2. Rough Steez
3. The Lisbon Maru
4. Olympians
5. Phanton Limb
6. Space Mountain
7. Flight Of The Feathered Serpent[/spoiler]

Fuck Buttons Surf Solar
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Surf-Solar.mp3]

Fuck Buttons Sweet Love For Planet Earth (Andrew Weatherall Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Fuck-Buttons-Sweet-Love-For-Planet-Earth-Andrew-Weatherall-Remix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *