R&S – IOTDXI

Det legendariske pladeselskab R&S har mere end 15 år på bagen, samt udgivelser med blandt andre Derrick May, Aphex Twin, Carl Craig og Kenny Larkin på samvittigheden, mens de seneste år har budt på positive bekendtskaber med artister som Space Dimension Controller, Blawan, James Blake og danske Mike Sheridan. Den sidste dag i oktober udsender pladeselskabet sin 11. konstellation af In Order To Dance-kompilationserien (forkortet IOTDXI).

Kompilationen á to CD’er indeholder på den ene side en tilbageskuen over selskabets bedste udgivelser det seneste halvandet år, mens lytterne på den anden CD finder 10 eksklusive produktioner fra blandt andet Klaus, Untold, The Chain, Lone og Pariah. Sidstnævntes Left Unsaid kan allerede nu streamses fra den London-baserede streaming-/natklub Boiler Rooms Soundcloud-profil, små to uger før den egentlige udgivelse. Left Unsaid egner sig (som det er tilfældet på de fleste Pariah-produktioner) bedst på et kvalificeret sæt høretelefoner fremfor eksempelvis bærbar-PC’ens lydsystem. Tracket byder på hoppende percussions og tung bass, før det udvikler sig til et dramatisk afsats i en vellydende synthregn.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *