Ny musikvideo fra James Blake

Indtil nu har 2010 været et skelsættende år for det unge, britiske producertalent James Blake; først med hans anmelderroste ep The Bells Sketch, derefter med hans store undergrundshit CMYK (lyt hér) på det anderkendte dubstep-label R&S. Sidste måned udsendte Blake så ep’en Klavierwerke – igen på R&S – hvor den 21-årige britte klippede hans egen vokal og klistrede dem op ad følsomme og intellektuelle beats, hvilket omgående blev modtaget med kyshånd fra både undertegnede og fra betydningsfulde kredse. Nu er det næste hit i rækken, “Limit To Your Love“af BBC Radio 1-værten Zane Lowe netop kåret som “Hottest Record in The World” – på med høretelefonerne for den optimale lytteroplevelse!

Netop Limit To Your Love, med sin hårdtpumpende, minimale bass, kombineret med Blakes følsomme vokal og syngen om nærtrammende metaforer, har nu fået sin egen musikvideo. Optagelserne foregik i vores egen hovedstad, København, sammen med den altid dygtige Martin De Thurah (Mew, Glasvegas, Carpark North, Fever Ray m.fl) og er visuelt på ligefod med den følsomme sang, og akkompagnerer Blakes soveværelsesmusik til bravour. Mens han synger og kigger sig selv i spejlet vækkes rummet til livs; frugter snurrer rundt, mens bassen laver ringe i glas og bestik og flotte farver lyser Blakes kønne ansigt op.
Limit To Your Love er den første smagsprøve på James Blakes debut-lp, som vil udkomme i starten af 2011.
Nyd videoen forneden.

Lyt til James Blake.
Lyt til R&S.

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. ricardo says:

  seriously, can it get anny better?

 2. Not likely (:

 3. joakimr says:

  great tune, great vid

 4. Theodor C. says:

  Turn up your speakers, this is epic!

 5. Theodor C. says:

  Og martin er vild!

 6. Gramkow says:

  det er bare smukt på alle måder!

 7. No name says:

  ..

  James B. Værk og Lyd er absolut lige min kop te, nej mere end en kop te ..

  Det for vildt, fedt! meget interesserende, variereene og nyt hver gang. Hans lyd er unik filosoferende og at han så laver et fantastisk godt cover af sangen Limit to your love er ubeskriveligt nice. En del andre artister som Feist og mange andre har sunget den samme.

  Men det her er fedt !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?