I was thinking ’bout ecstasy

Jeg har altid været bedrøvet over søndage, pessimistisk og med tankerne alt for tidligt rettet imod den forekommende mandags opstart på en ny uge, nye planer og opgaver. Det har oftest peaket lørdag aften, og så har søndage ellers bare været nederen. Men hvis man vælger at bruge sin søndag på at lytte til udelukkende god musik – Joy Orbison, Le Tigre, A Mountain of One, Sufjan Stevens og sådan noget – så kan man sagtens velkomme ‘solens dag’ med smil og kyshånd.

Og det skete så igen i dag, takket være den seneste udgivelse fra det engelske belgiske pladeselskab R&S. Den blot 20 år gamle Jack Hammil, bedre kendt bag produceraliaset Space Dimension Controller, udsendte på den første november-dag ep’en Temporary Thrillz, hvorfra jeg har brugt det meste af dagen i selskab med nummeret Kaleidoscopic Ecstasy. Tilbagelænet kosmisk funk, med en elegant sans for vokalsamples, ligesom vi kender SDC. Hammil har allerede i en ung alder cementeret sin plads som en af de største britiske talenter på den pulserende engelske scene for elektronisk musik. Med Temporary Thrillz har han som Space Dimension Controller blot slået endnu et søm ind i dette faktum, uanset om man sætter hans produceringer på, en søndag eller fredag.

Space Dimension Controller vil tidligt næste år give et liveset på den københavnske klub Dunkel.

Space Dimension ControllerKaleidoscopic Ecstasy
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/02-Kaleidoscopic-Ecstasy-1.mp3]
[Køb]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Kenneth Sulu says:

  Bare lige en hurtig bemærkning: R&S er belgisk. :)
  http://www.discogs.com/label/R+%26+S+Records

 2. Okay; Styret af belgier, drevet i London.
  Derfor er musikken vel stadig god? :)

 3. Kenneth Sulu says:

  Nu siger jeg ikke noget om musikkens kvalitet i min kommentar, men jo, den er glimrende.
  R&S er bare et af de vigtigste pladeselskaber indenfor elektronisk musik overhovedet, så sådan nogle småfejl skriger mig altid i øjnene. Så vidt jeg har forstået styrer Renaat ikke så forfærdelig meget mere og foregår det meste af arbejdet i London, ja. http://blog.bleep.com/2010/09/16/bleep-interviews-rs-records-part-1-co-founder-renaat-vandepapeliere/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?