Holtoug doesn’t care

Holtoug

Turboweekends seneste albumudspil, Ghost of A Chance, byder på flere numre, som er blevet bearbejdet af forskellige remixkunstnere, heriblandt af 2000F & JKamata og Muzzle Flash Something or Nothing, samt af James Braun Trouble Is. Det sidstnævnte nummer er nu nok en gang blevet trukket igennem diverse remixmaskiner af den danske kunstner Holtoug, med det borgerlige navn Mikkel Holtoug.

Udover at remixe gør Mikkel Holtoug sig også som DJ i Good Cop/Good Cop, som trommeslager i Death By Kite, som synthesizer-bagmanden i det hedengangne post punk-band Decorate.Decorate og ikke mindst som producer. Vi har altså at gøre med en meget passioneret personlighed.

Remixet byder på en afslappet, atmosfærisk og tiltider drømmende udgave af tech house-genren med opbygning, nedtoning og til sidst opbygning på ny, uden at det på noget tidspunkt bliver kedeligt. Det er et flot produceret remix med hvad der virker som mange midler og, vigtigst af alt, en idé.

Besøg Holtougs MySpace og lyt desuden til hans remixes af Oh No Ono, Quadron og Speaker Bite Me.

Turboweekend Trouble Is (Holtoug Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/10/Trouble_Is_Holtoug_ReMix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *