Åbn låger med Mikkel Holtug

Det er blevet 1. december, og optakten til juleaften kan officielt – og først nu(!) – begynde. Mange holder sig ajour med ventetiden ved at registrere de tiltagende frostgrader, nogle mærker julens komme ved at stresse over julegaveindkøb og decemberdekorering, mens de fleste tæller ned ved at åbne kalenderlåger. Jeg husker selv som ung diktatorisk at åbne en og kun én låge dagligt på mine chokolade- og tv-kalendre, mens jeg allerede i dag ved, hvor meget afkast der er i mit skrabekalender. Ja, jeg er sørgeligt tilfælde, ikke?

Men nu har producer, dj, Regnsky-vennen og nye Rosa Lux-blogger Mikkel Holtoug via netop denne blog og hans egen Soundcloud-profil udsendt en julekalender, som ingen kan snyde sig foran med. Hver dag frem til fredag den 24. december udsender Holtoug nemlig ikke før hørte produktioner, bootlegs og remixes. Første upload og afsnit i denne episke fortælling omhandler et bootleg af Dusty Springfield-klassikeren Son Of A Preacher Man, som efter Holtougs arbejde både er blevet forlænget og tilsat noget funk og enkelte housebeats. Jeg siger pænt mange tak for tilbuddet, om at komme i en mindre kvalmende julestemning.

Dusty SpringfieldSon Of A Preacher Man (Holtoug Bootleg)

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?