I need medicine on the wild side & Supernova

Vi har været lidt afslappede henover påskeferien, hvilket gav bloggen tre dages stilstående pusterum. Men ingen helligdage vokser ind i himlen, og vi skal alle tilbage til skole, arbejde eller andre pligter, med den tiltagende dagstemperatur som vores største opbakning.
Der har været nogle numre jeg, siden sidst, har ønsket at anbefale mere end normalt. Desværre varierer genrene, hvorfor det er lidt svært at køre et overordnet tema, men det skal ikke stå i vejen for noget.

Fairmont er Jake Fairlys sideprojekt, når han skal udlede en mere mild electronica-side af sig selv, og det er, lige på, ret fantastisk. Desværre har det stået nogenlunde stille siden 2008, hvorfor “hittet” eller hans mest populære gennembrud i form af I Need Medicine har været en konstant genganger. En fuldstændig skærende perle, hvor han synger om smerte i form af en endeløs afhængighed, samtidigt med at produktionen succesfuldt bærer lytteren op imod varme himmelstrøg. Virkelig en af mine favoritter.

FairmontI Need Medicine (Original Version) [køb]
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/02-I-Need-Medicine-Original-Version-1.mp3]

Fra Doomwork finder man dyb electronicahouse på nummeret Supernova. Jeg er normalvis ret træt og irriteret af den unge italienske duos progressive lyd, det overspiller og smadrer derudad. Men på dette track kommer skønheden for alvor frem, på sådan en minimalmelankolsk, dubbet måde.

DoomworkSupernova
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/Supernova-1.mp3]

En anden (evindelig) skønhed er Lou Reeds udødelige Walk on The Walkside. Hittet fra 1972 er blevet remixet af utælleligt mange kunstnere, internationale såvel som danske. Nu har vores danske ven Mikkel Holtoug også kastet sig over en bootleg-version af nummeret, og det er blevet lækkert på den der mere dj-venlige facon, med flere elektroniske elementer indover. Det er for en gangs skyld en af de udgaver, som ikke prøver at være noget ekstraordinært, men til gengæld er troværdig ved originalversionen. Men nu er det jo også “blot” et bootleg.

Lou ReedWalk On The Wild Side (Holtoug Bootleg)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/04/Walk-On-The-Wild-Side-Holtoug-Bootleg-1.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Jakob says:

  Dejlig at få et lidt alsidigt indlæg herfra.
  Kan godt huske Fairmonts nummer, kunne godt tænke mig at høre noget mere fra ham. Nogle forslag? Ellers leger jeg bare google-haj og går amok. [:

 2. Hej Jakob!
  Fairmont er lidt fantastisk, ja. Mange af hans er også meget interessante, og hvis du vil lytte til hvilke jeg er vilde med, så tjek endelig Gazebo, Swans, Cakm Before Storm, Mobula, All Good Things eller Centre of Gravity. Han har virkelig originale tanker mht. producering, hvilket kan høres på stort set samtlige produktioner!

 3. Eva Regnsky says:

  Nåja, også udkommer Fairmont jo på James Holdens Border Community-label, ligesom Ricardo Tobar og Nathan Fake.

 4. Ssssh. Mere om Tobar senere ;-)

 5. Jakob says:

  Tak skal I ha’. Gazebo er et nummer lige efter mit hoved. ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?