In the back of our mothers car

The Pains of Being Pure at Heart cover "Higher Than The Stars"
Amerikanske The Pains of Being Pure at Hearts småmelankolske, længselsfulde, let støjende popmelodier er jeg ret glad for, siden der opstod ret massiv hype om de forvoksede teenagere da de for et halvt års tid siden udgav debuten, har vi blogget en del om dem.
Nu er det tour-flittige band imidlertid klar med ny udgivelse. Ep’en sendes på gaden på tirsdag,  d. 22.09., og bærer titlen Higher Than The Stars. Her byder bandet på 4 friske numre, der dog nok vil vække genhørets glæde hos de, der havde fornøjelsen af at opleve kvartettens koncerter på Roskilde Festival og Vega tidligere på året, hvor de bl.a. luftede netop “Higher Than The Stars” og “Twins”.

Selve originaltracket kører samme stil som på debuten, og sender en følelsesrigt lydbillede med guitaren i centrum til publikum.

Noget, jeg ikke havde forventet at finde på en udgivelse fra TPOBPAH er imidlertid et remix. Der er netop hvad sidste nummer på ep’en er. Saint Etienne har taget titelnummeret under (meget) kærlig behandling, og trukket den drømmende synth og eskapistiske vokal helt frem i lydbilledet. Resultatet er dybt lytteværdigt, og velsagtens på min liste over bedste remixes længe.
Saint Etienne har givet nummeret et houset beat, og hvis genren indie-house eksisterede var det her remix kongeeksemplet. Tænk lidt svensk indierock Labrador-indiepop ala The Radio Dept., tilføj en amerikansk accent, og gør det så let og luftigt, at man ikke kan andet end knuselske det.

The Pains of Being Pure at HeartHeart Higher Than The Stars (Saint Etienne Visits Lord Spank Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/The-Pains-Of-Being-Pure-At-Heart-Higher-Than-The-Stars-Saint-Etienne-Visits-Lord-Spank-Remix.mp3]

The Pains of Being Pure at HeartHigher Than The Stars
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/pains-higher-than-the-stars.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *