Heart In Your Heartbreak

Med titler som “A Teenager In Love”, “Say No To Love” og “Higher Then The Stars”, er tonen ligesom lagt. Indie favoritterne fra Brooklyn, The Pains Of Being Pure At Heart, har netop leaket første nummer fra deres andet album, navngivet “Belong”, der efter sigende skulle udkomme til marts. Nummer hedder “Heart In Your Heartbreak”, og ja, det kommer sgu nok ikke bag på nogen at TPOBPAH stadig skriver dansable popmelodier om kærestesorger og om at gå fra hinanden. Opskriften på Heart In Your Heartbreak er da også en typisk tromme-guitar-bas baseret melodi, tilsat lidt krydderi i form af Kip Bermans sprøde stemme. På “Belong” har bandet arbejdet sammen med superproducerne Flood & Alan Moulder, der tidligere har haft bl.a. Nine Inch Nails, Depeche Mode & The Smashing Pumpkins under deres vinger. Jeg har ikke ret meget andet at sige, end at det fandme holder og  at man næsten ikke kan andet end at smile til dette nummer!

The Pains Of Being Pure At Heart Heart In Your Heartbreak

[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/Heart-In-Your-Heartbreak.mp3]

Del og kommentér

  Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
 1. Kristian says:

  Der er vist noget galt med linket til filen :s

 2. Mads Regnsky says:

  Hvordan mener du Kristian?
  Kan du ikke afspille sangen? :)

 3. Eva Regnsky says:

  Det er fikset nu, et lille teknisk hul – vi beklager, men håber du stadig har lyst til at høre nummeret – eller fandt det et andet sted (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?