And it’s forever!

And all the stars in the sky
And all the flowers in the fields
And all the flower in the earth
Could never take you from my heart..

Godt møde mellem The Drums og Saint Etienne som begge gennem tiden har nydt god opbakning her på bloggen – på nummeret Forever and Ever Amen. Mægtig interessant optakt til på mandag, hvor førstnævnte LP-debutterer med den selvbetitlede udgivelse, som også vil indeholde ovennævnte nummer. Jeg bliver helt fjollet over det her remix og den eskapistiske stemning.

The DrumsForever And Ever Amen (Saint Etienne Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/06/Forever-And-Ever-Amen-Saint-Etienne-Remix.mp3]

Translate into English

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Whale Waves says:

    Jeg kommer til at tænke på sommer, sol og og herlige aftener

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?