The Golden Filter

Som vi lovede i starten af denne måned, vil der løbende komme indlæg fra forskellige gæsteskribenter. Det første indlæg i rækken er skrevet af Soundvenue’s Thomas Toet og ligger lidt i forlængelse af Discoens genkomst, som Eva skrev forleden.

the golden filter

Nå ja, man kan altid diskutere faren for, at discoens revival på klubscenen, har holdbarhed af døgnfluestandard. Ikke desto mindre er det den genre, der for alvor rykker, når der skal festes på de fashionable natklubber i New York og London. Den verdenskendte Dj Erol Alkan, der for nyligt spillede på et proppet Vega, kan i den sammenhæng citeres for at sige ’Jeg går kun på disco-klubber’ i London.

Genren er selvfølgelig så småt begynde at fedte sig ind på de danske dansegulve, hvor blandt andre Vinnie Who har givet den glitrende genre et lækkert sprøjt ungdom. Man skal dog stadig mest kigge tilbage i tiden eller mod vest for at finde noget disco, der holder.

Et af de nye navne, man finder i New Yorks discomiljø er The Golden Filter. De har, foruden en del remixes, lavet fire numre, der alle peger i retning af, at den moderne disco kommer til at holde et stykke tid.

Check de fire numre her:

The Golden Filter – Solid Gold

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/01/the-golden-filter-solid-gold.mp3]

The Golden Filter – Hide Me

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/01/the-golden-filter-hide-me.mp3]

The Golden Filter – Moonlight Fantasy (demo)

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/01/the-golden-filter-moonlight-fantasy-demo.mp3]

The Golden FilterFavourite Things

[audio:http://regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/01/the-golden-filter-favourite-things.mp3]

Del og kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?