Yes, yes, Golden Filter, yes, yes, Thunderbird, yes, yes.

Penelope fra The Golden Filter

En af de glædeligste nyheder fra musikverden faldt mig for ørene sent i går aftes. Den New Yorker-baserede duo The Golden Filter, mine love-babies fra 2009, er klar med et nyt nummer, som er betitlet Thunderbird.

Men lad os lige først se tilbage; Det første gæsteindlæg på Regnsky havde fokus på discomusikken i begyndelsen af dette år. Omdrejningspunktet hér hed The Golden Filter, hvor man kunne stifte kenskab til duoen Penelope og Stephen, ved at lytte til og downloade deres hidtidige bagkatalog, som bestod af numrene Favourite Things, Hide Me, demoen Moonlight Fantasy og hittet Solid Gold, som senere også blev til en musikvideo.

Nu er det gyldne filter gudhjælpemig tilbage igen med en ny single, som altså hedder Thunderbird, og som udgives til november. På dette nummer har Penelope og Stephen spyttet tyggegummierne ud, taget kampen op imod egne ideer fra bagkataloget og viderført dem – for the better. Penelope er knapt så sukkersød i vokalen som tidligere og der er kommet langt flere elementer i bunden af Stephens produceringer – selvfølgelig med discoen/electropoppen som stadig fanebærer.

Tilmed er der også blevet lavet en dubversion af den kommende Golden Filter-single. Det skulle ikke være så svært at forstå forskellen ved en dubversion, men for en sikkerheds skyld kan man sige, at nummeret er blevet lidt tungere i bassen og har skåret nogle enkelte elementer af originalversionen fra. Jeg synes det er okay med en dubversion som pendant til dette nummer. GOLDEN.FILTER.YAY!

The Golden Filter Thunderbird
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Thunderbird.mp3]

The Golden Filter Thunderbird (Dub)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Thunderbird_Dub.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Kristian says:

    Yes indeed YAY!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?