Hør Kenton Slash Demons ‘Wood Wood AW14-soundtrack’

Kenton Slash Demon (af Jacob Ehrbahn)

I forrige uge kunne man under Copenhagen Fashion Week høre Kenton Slash Demon akkompagnere Wood Woods modeshow med helt nye toner, og i går slap den københavnske producerduo – som lovet – optagelsen af deres catwalk-soundtrack ud på internettet. Det tolv minutter lange mix består udelukkende af nyt materiale, og som vi også oplevede det på Ore, duoens seneste udspil fra 2012, fortsætter Jonas Kenton og Silas Moldenhawer med at udforske nye musikalske territorier, uden at de mister den efterhånden så velkendte, varme Kenton Slash Demon-vibe.

Duoens modeset består af tre helt forskellige numre, der blandt andet ser Kenton Slash Demon eksperimentere med breakbeat på den første akt, før de på det næste nummer, fem minutter inde, mesterligt og med enkelte nøk rettet imod den svenske technoproducer The Field producerer subtile percussionudviklinger og flere lag af groovey vokalsamplinger. Slutteligt forkæler københavnerdrengene os med en tung og klassisk Kenton Slash Demon-skæring, rig på sprøde trommer og vokaler trukket igennem et kaospad, der vækker minder om tidligere numre fra deres bagkatalog, som Matter og Daemon.

Vi kan kun forestille os, hvor svært det måtte have været, som modeinteresseret at iagttage Wood Woods modeshow, uden at lade sig rive helt med på Kenton Slash Demons set, så nu kan man heldigvis opleve musikken, uden at andre forstyrrende elementer spiller ind over, kvit og frit nedenfor.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *