Kenton Slash Demon vågner af sit dvale med ‘Ore’

Næste uge kan man under Strøm Festival, som foregår i og omkring København, opleve danske Kenton Slash Demons første liveset i godt et år. Forventningen og glæden ved den forestående koncert er allerede blevet udtrykket af Silas Moldenhawer og Jonas Kenton selv på deres Facebook-side, hvor de fortæller, at koncerten byder på helt nye numre og nye ideer, og at liveoplevelsen bliver helt anderledes end til tidligere koncerter med duoen.

Som optakt til denne koncert, der finder sted i Enghaveparken på lørdag, klokken 23, har Kenton Slash Demon sluppet en ny produktion løs. Nummeret Ore er det første vi hører siden deres Schwarzchild Solution blev afsluttet sidste år med det klub- og radiovenlige hit Daemon, og ligger langt væk fra hvad vi tidligere har hørt fra de unge københavnere. Dansable beats, harmoniske stabs og de lyttervenlige melodier er blevet udskiftet til fordel for indadvendte konturer, som til gengæld besidder en stærk nerve i de følsomme strukturer, der nærmest kunne knække midt over før klimaks er nået. Der er en kæmpe gevinst i vente for de (tål)modige lyttere, der kan arbejde sig igennem nummerets hårde kanter, ligesom der utvivlsomt venter publikummet en kæmpe oplevelse, når Kenton Slash Demon næste uge gæster Enghaveparken og Strøm Festival.

Ore kan streames over weekenden, inden det på mandag slippes løs til fri downloading.

ORE by Kenton Slash Demon

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *