Look Right Through (Lil Silva Remix)

Amerikanske Morgan Geists seneste projekt Storm Queen, et samarbejde med vokalisten Damon Scott, fik en katapulterende start i 2010 med house-hittet They Look Right Through, som man dengang også kunne læse om på Regnsky. Siden har han årligt sendt en ny single ud igennem sit Storm Queen-alias, henholdsvis It Goes On og Let’s Make Mistakes.

I år har Geists hovedfokus imidlertid hvilet på at turnere med Metro Area, hans andet projekt, men vi slipper alligevel ikke for nyt på Storm Queen-fronten. Amerikanernes første single er nemlig blevet remixet af engelske Lil Silva, der med sin hurtigpumpende og basfunderet UK garage-lyd trækker originalen hen i en helt anden retning. Et velfungerende remix, der særligt glimter når de lange synthlines i mol og vokalkoret, Lil Silvas egen genistreg, træder ind i lydbilledet.

Lil Silvas remix af Storm Queen udkommer 3. november via Ministry of Sound.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *