Storm Queen – Morgan Geist vender tilbage til rødderne

Storm Queen var en prominent væddeløbshest fra 1960’erne og i dag et kendt australsk løb. Det er, så langt øjet rækker, de eneste bemærkelsesværdige informationer man kan opsamle ved at google efter ‘Storm Queen’. Ikke desto mindre gemmer Environ Records-bossen Morgan Geist sig bag dette alias, hvor han vender tilbage til rødderne, hvor han med en analog tilgang til den moderne disco house-scene netop har udsendt sin første udgivelse under det nyvundne kunstnernavn.

12″eren They Look Right Through er at finde på Geists eget pladeselskab, hvor Damon C. Scott med sin mørke stemme står for vokalarbejdet. Sjov historie, for ifølge Resident Advisor stødte Morgan Geist og Scott første gang ind på hinanden i en undergrundsstation i New York, hvor Scott prøvede at tjene til dagen ved at synge for de tusindvis af travle rejsende. I mulighedernes land havde Morgan Geist heldigvis tid til at bemærke Damon Scotts følsomme sangtalent, og i 2010 synger han nu metaforisk og længslende på Storm Queens velgennemførte vintage lyd af retro bass, synthesizers og våde percussion-samples. Et fantastisk første udspil under Storm Queen-aliaset fra Morgan Geist, der i 2011 har planer om flere udgivelser under hans nye pseudonym, med fortsat vokalhjælp fra Damon Scott.

Storm QueenLook Right Through (Vocal Mix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/12/01-Look-Right-Through-Vocal-Mix-1.mp3]
[køb via Beatport]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *