Det er forår! Og vi samarbejder med WiMP!

Spørgsmålet er ikke, om du kunne mærke det. Det er rettere, hvad det gjorde ved dig. Smeltede du mere end normalt, når ufatteligt nuttede spædbørn krydsede din vej? Valgte du den blomstrede sommerkjole, selvom den måske var en smule for kold? Tillod du dig en tidlig eftermiddagskaffe i solen i stedet for at fuldføre en arbejdsopgave mere?

Foråret kom rettidigt i år, og heldigvis for det. Og med en ny årstid følger et nyt soundtrack. Du får to muligheder her: et mixtape lavet af dygtige eks-Regnskyskribent Mads Axelsen fra Det Elektriske Barometer og en playliste fra mig selv. Vi starter med førstnævnte:
For Mads betyder forår vist henslængte eftermiddage og solstråler på en doven søndagsmorgen med tilbragt med én, man godt kan lide. Spring Is Just Around The Corner er chillet, tilbagelænet og roligt. Jeg forbinder nok mest den stil med sommer, fordi den giver mig en længsel efter uendelige feriedage på blødt græs. Men jeg tager hjertens gerne forskud på glæderne. Mads har selvsagt udvalgt numre med lavt tempo og blød vokal, f.eks. Rhyes smukke nummer “3 Days”, hvor Mike Milosh karakteristiske vokal er blottet for fraseringer, og ordene nærmest synes valgt for deres homogenitet.

Mit eget forårs-soundtrack er ganske anderledes: For mig betyder forår musik fra moi Caprice, The New Spring, Au Revoir Simone, Håkon Hellstrøm og hans landsmænd i The Radio Dept. Faktisk er foråret lig med svensk indie. Måske fordi tempoet ofte er lidt højere her. Og energisk musik matcher min reaktion på sollys og fuglefløjt: det hele går lidt hurtigere, jeg kan gøre lidt flere ting lidt bedre på lidt kortere tid. Netop dét – effektivitet på den gode måde, hvor det handler om at nå mange givende ting – har jeg brug for i øjeblikket. Det er derfor, indlæggene her er få, men jeg lover at I kommer til at kunne læse om en af de rigtigt gode ting snart.
Indtil da gør duften af forår på en solbrillecykeltur mig så tindrende lykkelig, at lidt highlights fra det musikalske akkompagnement må deles:

Regnsky har nemlig lige indledt et samarbejde med streamingtjenesten WiMP. WiMP står en smule i skyggen af Spotify. Det synes jeg er synd. WiMP har nemlig en dygtig musikredaktion i alle landene, hvor streamingtjenesten virker. Redaktionen kuraterer playlister fra kunstnere og musikfolk, og anbefaler også selv musik. Det giver en retning i lytteriet, og gør det lettere at vælge på den buffet, streamingtjenesten er. Regnsky er derfor enormt stolt over at være et af de seks musikmedier, WiMP har udvalgt til at være repræsenterede i tjenesten. Det betyder at vi anbefaler album og sange og laver playlister til WiMP-brugere.
Regnskys WiMP-side finder i HER.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *