Mere sydafrikansk hip hip fra LV

Jeg har før gjort opmærksom på det engelske producernavn LVs samarbejde med den sydafrikanske rapper Okmalumkoolkat (med det borgerlige navn Smiso Zwane, pænt sejt navn). I går udgav LV så et helt album med sydafrikanske rappere på det glorværdige Hyperdub. Udover Okmalumkoolkat, finder man bl.a. Ruffest og Spoek Mathambo – et navn du muligvis kan huske fra Roskilde, hvor han gav et lidt forvirret koncert. Her er et lækkert track med Ruffest.

LV feat. Ruffest – Uthando Lwaka

Det har en fin lille snert af footwork med den ivrige hi-hat. Og en ikke særlig lille snert af 70er-lummerhed, hvilket går ret perfekt igen i Ruffest’s længselsfulde (muligvis liderlige…) rap. Gad vide hvad Uthando Lwaka betyder?

Her er så Okmalumkoolkat, der rapper en del på engelsk.

LV feat Okmalumkoolkat – PUSH IT by okmalumkoolkat

Derudover kan vi sagtens poste pladens titelnummer endnu engang, ‘Sebenza’, som betyder arbejde på zulu.

LV feat. Okmalumkoolkat – Sebenza

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *