Planningtorock – The Breaks

Den Berlin-bosatte britte Janin Rostron – bedre kendt som Planningtorock – er snart klar på med W, LP-opfølgeren til hendes 2006-debut Have It All. Skiven udkommer via det New Yorker-cool disco label DFA den 16. maj, mens andensinglen The Breaks kan erhverves fra på mandag, der dog allerede nu kan opleves og høres i en musikvideo, som hun selv har stået bag. Her sker ikke så meget visuelt (på trods af at hun fortsat er iført den karismatiske næseprotese), men på lydlandskaberne fortsætter Planningtorock med at skabe creepy synthpop, som mange nok vil påpege – især grundet hendes Karin Dreijer-letsammenlignelige vokal – ligger og flugter stilmæssigt med tidligere The Knife-titler.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *