Vektor 6.0

Dette vil være en af de få gange jeg kommer med et event-indlæg. Specielt et techno-baseret et af slagsen. Alt i mens den københavnske modeuge er på sit absolut højeste, og byen bliver indtaget  af stick-figure modeller og modebøsser fra hele verden, vender den århusianske technoklub VEKTOR blikket mod den Berlinske klubscene,og mere specifikt IT-stedet Berghain. D. 4 Februar har VEKTOR drengene  nemlig helt eksklusivt booket den Berliner bosatte DJ og producer Ben Klock, som Morten tidligere har skrevet en lille anbefaling af (læs her!). Ben Klock blev med sin sommervarme, sexede og hypnotiserende techno for nyligt kåret som verdens femte bedste DJ, og det med god grund. Han har ikke blot været foregangsmand for den, efterhånden, let genkendelige Berghain-lyd – han har også præsteret at få hele den internationale musikindustri til at rette fokus både mod Berlin, Berghain og ikke mindst Mr. Klock. Så hvis du skulle få nok af Fashion Week, ville et besøg i det århusianske helt sikkert være på sin plads, når Ben Klock d. 4. februar gæster VEKTOR 6.0

Ben Klock/Precious SystemIn A While/The Voice From Planet Love (Dixon edit)

[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/01/1-02-In-A-While_The-Voice-From-Planet-Love-Dixon-edit.mp3|titles=1-02 In A While_The Voice From Planet Love Dixon edit]

Ben Klock – OK

[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/01/08-OK-feat.-Elif-Biçer1.mp3|titles=08 OK (feat. Elif Biçer)]

Ben Klock Subzero

[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/01/Subzero-Original-Mix.mp3|titles=Subzero – Original Mix]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *