“In A While” or “The Voice from Planet Love”

Dixon

“Nyt” nummer fra Ben Clock og danske Lasse Lovelace aka. Precious System. Nyt i et sæt anførselstegn, fordi deres henholdsvise tracks In A While og The Voice from Planet Love egentligt ikke just er nye, men fra engang i marts og engang i maj fra 2009. Det nye ligger i, at Berliner-profilen Dixon har mixet de bedste elementer fra de to tracks ind til ét. Det er varmt og lækkert fra start til slut, og hvis det skulle virke ekstra motiverende at downloade tracket, så kan det siges, at Ben Klock i aften gæster Culture Box, som fejrer 5 års fødselsdag. Tillykke herfra!

Ben Klock/Precious SystemIn A While/The Voice From Planet Love (Dixon edit)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/1-02-In-A-While_The-Voice-From-Plane.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *