I aften: Mano Le Tough @ Dunkel!

I har måske bemærket den fine flyer til højre på bloggen, som figurerer en pæn irer og et fire navne stort lineup. Den har hængt dér i en uges tid, og nu er det endelig blevet aftenen, hvor det hele løber af stablen.

Arrangementet på natklubben Dunkel, som jeg er stolt over at have hjulpet til i tilrettelæggelsen af, præsenterer Mano Le Tough, en irsk født/berlin-bosat discohouse-producer. Med udgivelser blandt andet på Prins Thomas’ pladeselskab Internasjonal og Tensnakes Mirau samt en masse interessante remixes har han de seneste to år cementeret sit alsidige blend af techno og house i hans følelsbetonede disco-lyd, og jeg er derfor meget stolt over at kunne præsentere ham i aften. Udover Mano Le Tough – som man kan læse mere om på Regnsky her – vil Kasper Bjørke vende plader, mens jeg sammen med en af mine yndlings-djs Christian Alexander sætter krølle på aftenens hale i et varieret ryg-til-ryg set.

Som altid er der gratis entré fra åbningstiden til midnat – 23.00 til 24.00 – og særligt glædelige barpriser til 02.00. Jeg håber på og regner med at se en masse mennesker i aften.
Event er heeeeeeer og tjek ellers hvad Mano Le Tough selv siger om i aften:

Mano Le Tough – Inside Animal Minds
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/12/03-Inside-Animal-Minds-1.mp3]

Mano Le Tough – Warhorn
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/12/01-Warhorn-1.mp3]

Dekay – Farewell To Planet Earth (Mano Le Tough Remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/12/04-Farewell-To-Planet-Earth-Mano-Le-Tough-Remix-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *