Hør Kasper Bjørke teame op med Jaakko Eino Kalevi på ‘TNR’

Således ser det ud og lyder, når vores egen Kasper Bjørke teamer op med sin gode ven, den finske sanger Jaakko Eino Kalevi, på nummeret TNR. Sidstnævnte gav også en forsmag på nummeret ved sin koncert på Roskilde Festival, men nu er studieversionen med dertilhørende billedserie endelig oppe. Jeg siger endelig, fordi resultatet, fusionen mellem disco og post punk, er ganske nydeligt, med nummeret centreret omkring Jaakko Eino Kalevis androgyne og søgende vokal, samt den støvede, repeterende snare-lyd. 

TNR vil være at finde på Kasper Bjørkes kommende album, After Forever, som udkommer til september via Hfn.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *