I knew that you would break my heart

Jeg skal love for at der er gået indie-loving i Regnsky for tiden. Først The Pains Of Being Pure At Heart, derefter Ariel Pink’s Haunted Graffiti og nu har mine personlige San Francisco yndlinge, Girls, leaket første nummer fra deres forekommende EP “Broken Dreams Club”, der udkommer d. 22 november. Nummeret “Heartbreaker” er et solidt indienummer – som Girls gør det absolut bedst.

Christopher Owens og resten af drengene fra Girls blander indiemusikkens melankoli med søde solskinstoner og en fantastisk laid back attitude. Derved formår de, gang på gang, at lave solide og rigtig gode popmelodier. Bandets første album navngivet (opfindsomt nok!) “Album”, er en af de plader jeg afspillede aller flest gange i sommers. Så hvis man trænger til et lille efterårs-get away, så er Girls’ første single “Heartbreaker” helt sikkert en lille lykkepille <3

Girls Heartbreaker

[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/11/Heartbreaker.mp3|titles=Girls – Heartbreaker]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *