Father, Son, Holy Ghost

Indie rock-bandet Girls har netop annonceret, at de til september er klar med opfølgeren til det succesfulde debutalbum Album fra 2009. Den kommende toer bærer titlen Father, Son, Holy Ghost og udkommer ligesom debuten på True Panther Sounds. Herfra man nu kan høre og downloade sangen Vomit, som ifølge forsanger Christopher Owens blev skrevet før Girls overhovedet var et band. Vomit handler efter hans egne ord, om en person midt i sit livs nedtur, men som så ser lyset og bliver sangskriver. Det besidder Girls’ meget traditionelle 70’er-rock fuzz og Owens’ evigt hjerteskærende vokal, tilsat episke melodier, stenede jams – og så et gospelkor…

GirlsVomit
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/07/06-Vomit-1.mp3]

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. alexander says:

    årrrrh det er så godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?