A Swedish Love Story

Owen Pallett har altid været glad for at fejre sine fødselsdage. Sidste år fejrede han det sammen med en masse af hans yndlingsband, men i år har han valgt at inkludere og invitere lytterne med. Det sker gennem udsendelsen af en ny ep, A Swedish Love Story.

Herfra har han netop valgt at dele singlen A Man With No Ankles, kvit og frit. På nummeret nynner han sig lystigt igennem, med hans violin mere i centrum end på eksempelvis Heartland, hans kritikerroste lp fra januar. Han bryder ned i tempo og synger så pragtfuldt og originalt som tidligere, men nummeret fremstår mere poppet end man normalt kender ham, enten som hans nuværende alias, eller som Final Fantasy før i tiden. Det er så at sige indie-poppet på nogenlunde samme facon, som vi kender det fra vores svenske broderland – hvorfor titlen A Swedish Love Story fremstår solid og rammende.

Har man lyst til flere svenske kærlighedshistorier kan man forudbestille ep’en via hans pladeselskab, Domino. Prisen er £4,99 og ep’en udkommer 27. september.

Owen PallettA Man With No Ankles
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/09/01-A-Man-With-No-Ankles.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *