Lyt til ‘In Conflict’, nyt album fra Owen Pallett

Canadiske Owen Pallett, der tidligere i år sammen med Arcade Fire-medlemmet Win Butler var Oscar-nomineret for soundtracket til spillefilmen Her, er næste uge aktuel med solokarrierens fjerde studiealbum In Conflict, hvor den engelske ambientmusiker Brian Eno medvirker på flere numre. Allerede nu kan man dog få en snigpremiere på hele albummet ovre hos NPRs hjemmeside, inden albummet udkommer den 26. maj via Domino.

In Conflict bliver det første album i fire år siden Heartlands, men ikke desto mindre har de sidste tolv måneder været seværdige og tætpakkede for Owen Pallett. Foruden Oscar-nomineringen har canadieren været på turné med Arcade Fire (en turné der udskød udgivelsesdatoen for In Conflict) og i marts udkom en række række yderst interessante tekstanalyser, som Owen Pallett foretog af Daft Punks Get Lucky, Lady Gagas Bad Romance og Katy Perrys Teenage Dream. De er meget søde og underholdende, det kan varmt anbefales at tjekke dem ud.

Om Owen Pallett kommer til at analysere sit eget forestående album vil vi lade tiden vise. Ellers må vi bede jer vente spændt på en Regnsky-anmeldelse af dette album, som kan høres her.

In Conflict:
01. I Am Not Afraid
02. In Conflict
03. On a Path
04. Song for Five & Six
05. The Secret Seven
06. Chorale
07. The Passions
08. The Sky Behind the Flag
09. —> [1]
10. The Riverbed
11. Infernal Fantasy
12. Soldiers Rock
13. —> [2]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *