Demokrati møder musik

…det lyder lidt som en kedelig titel til et indlæg!

Det er slet ikke så galt. Hess Is More udsender i næste måned en tre numre stor ep, og selvom den bærer titlen Democracy ser promotionholdet bag den alsidige Mikkel Hess ikke ud til, at have problemer med at markedsføre udgivelsen i den rigtige retning. Da jeg først fik snus om ep’en gennem en mail i den fælles Regnsky-indbakke stod der kort og godt: for fans of Prins Thomas, Lindstrøm and cosmic disco. Helt sikkert, tænkte jeg.

Udgivelsen bærer imidlertid denne titel som følger af et samarbejde mellem Mikkel Hess, broderen Nikolaj samt Jenno. Denne konstellation har været samlet til over 100 Hess Is More-koncerter, og for første gang har Mikkel nu lukket de to koncertkompagnoner med ind i studiet. En process der har været ovenud demokratisk, siger Mikkel Hess, og med det første udkast i form af nummeret Igor Goes to Hollywood kan man kun gisne om, hvilke overensstemmelser/kompromisser som har givet tracket form. I al fald har man hér næsten 11 minutters forberedelse, før Democracy udkommer digitalt, næste måned. Som noget atypisk udsendes vinyludgaven allerede på mandag.

Hess Is MoreIgor Goes to Hollywood
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/01-Igor-Goes-to-Hollywood-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *