Innaspace

Det seneste udspil fra skotske Graeme Clark som The Revenge, Innaspace, beviser trods alt stadigt at hans electronicahouse trækker på mange inspirationer fra 80’ernes funkede disco. Det virker dog til at han er gået noget væk fra det denne gang og lægger et større fokus på tunge og hypnotiserende programmeringer, nærmest som var det acid house.

Og så hører man hans kommende udspil, Looking Up To You, hvor han igen vender tilbage til dyderne, med en funky intensitet, knaldet sammen med nærgående, pumpende beats. Yderst imponerende numre begge to, og det bevidner at han formår at afveksle og udvikle sig selv som musiker.

Er man hooket af The Revenge uden at kende meget til ham, så tjek også hans helt nye remix af danske Hess is More og hittet Yes Boss.

The RevengeInnaspace
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/02-Innaspace-1.mp3]

Hess Is MoreYes Boss (The Revenge Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/03/Yes-Boss-The-Revenge-remix.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *