Historien om Efterklang og de magiske stole

Efterklang - "Magic Chairs"
Det her bliver godt nok et hurtigt indlæg, men: Hurra! Detaljerne vedrørende opfølgeren på 2007’s anmelderroste album Parades er kommet. En forhåbentlig forlængelse af den musikalske rejse gennem det pastelfarvede drømmeunivers.

Hvis du ikke allerede har gættet det, snakker jeg selvfølgelig om danske Efterklang. Et band som har fulgt mig fra min spæde barometerungdom, og stadig formår at placere sig højt på min favoritliste.
Albummet, som får den mystiske titel Magic Chairs, udkommer den 22. februar 2010 og skulle efter bandets eget udsagn introducere lytteren til en helt ny lyd fra Efterklangs side. (Uhuhuuhuhuhuuu!) De kære bandmedlemmer har dog været så venlige at ligge en lille teaser i form af åbningsnummeret Modern Drift op på deres hjemmeside, og jeg tror allerede at jeg er lidt forelsket.
Ligesom på forgængeren har bandet fået hjælp af den karakteristiske designerduo Hvass & Hannibal til at skabe endnu et fantatisk albumcover. Det falder selvfølgelig helt i Regnskys smag. <3

Efterklang Modern Drift
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/Modern-Drift.mp3]

Derudover er jeg selv meget glad for denne liveoptagelse fra Nordklang Festival 2008 af nummeret Mirror Mirror, som iøvrigt også er at finde på det nye album. Enjoy.

EfterklangMirror Mirror (Live)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/11/01-Mirror-Mirror-live.mp3]

Trackliste, “Magic Chairs”:

01: Modern Drift
02: Alike
03: I Was Playing Drums
04: Raincoats
05: Harmonics
06: Full Moon
07: The Soft Beating
08: Scandinavian Love
09: Mirror Mirror
10: Natural Tune

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *