Erotic Summerlovin’

Ung Flugt

Efter at have skudt gang i dj-livet for et par år siden må man konkludere at de søde piger Johanne og Najaaraq fra Ung Flugt i går aftes tog skridtet videre. I tredje time af Kjeld Tolstrups radioprogram på P3, Unga Bunga, var det nemlig deres tur til at lufte et radiomix lige ud i æteren – en bedrift som blandt andre Trentemøller, Fedde Le Grand og senest Le Gammeltoft tidligere har kunnet pryde sig med.

Man må formode at forårskulleren har indfundet sig hos Ung Flugt. Temaet for deres mixtape i går handlede nemlig om erotiske nætter – deraf titlen på mixtapet, Erotic Summerlovin’. Johanne var i forbindelse med mixtapet igennem på telefon til en kort snak med fader Kjeld om selv samme tape – hér opfordrede hun blandt andet at bruge mixtapet til sengegymnastik. På dén front har jeg umiddelbart lidt svært ved at forestille mig betydningen af denne musik en lækker aften. Hvis der endelig skal være musik er jeg nok mere ambient-typen.

Omvendt må man konstatere, at Ung Flugt nok en gang har fået skruet et lækkert girlytech mix sammen – denne gang lidt frækkere end normalt. Og slutteligt kan man ikke andet end at citere Kjeld Tolstrup himself: Ung Flugt lyder ikke som andre DJs, de har deres egen lyd – og sikke en!

Tracklist:
1. Gestures – Das Volt
2. Liebe – Alex Danilov
3. Vsop – dOP
4. Unsound – Ekkohaus
5. Deseo – Anja Schneider, Lee Van Dowski
6. The By Blow – Donk Boys
7. Zaratustra – Martin Huergo, Andres Oddone
8. Catman – Michalis Safris, Gummish
9. Sandwiches – Detroit Grand Pubahs
10. Sum (Stipe Remix) – SIS
11. The Kiss – Stimming
12. Summertime feat. Ost & Kjex (Extended Vocal Mix) – Jamie Jones
13. Lovefool – The Cardigans

Ung FlugtErotic Summerlovin’ (Unga Bunga mixtape)

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *