I’ll be on this boat!

Selvom folk allerede har hørt om de fleste Distortion-arrangementer og undergået et væld af pre-parties, så er der endnu to uger til, at det truely går ned. Men jeg skal ikke slå koldt vand i blodet, for det hele er efterhånden ved at være på plads, og jeg er spændt.

Inden jeg går i spænd med at fortælle, hvad der er at se frem til, så vil jeg blot lægge ud med den vel nok eneste fest, som kommer til at foregå på vandet. En formentlig voldsomt underholdende og anderledes kanalrundtfart, arrangeret af Theodor Clausen og Eva Hurtigkarl, med musik af Ung Flugt, Powerplant og Hazel Flagg – et nyt dj-projekt mellem netop Theodor og jeg (tjek Facebook-gruppen). Vi lavede vores første mixtape i fredags, som blev spillet i de sidste 20 minutter af radioudsendelsen New Kids on The Radio på Universitetsradioen.

Tibage til arrangementet. Billetpriserne bliver, vistnok, 60 kroner stykket, hvordan billetterne kan erhverves vides endnu ikke. I tilfælde af, at have fanget jeres interesse, bedes I tilmelde jer facebook-event for vandfesten, så skulle den søde duo inden længe have koordineret noget mht. billetterne.

Now for some water proofed tunes + det føromtalte Hazel Flagg mixtape.

The Lonely IslandI’m on a Boat (feat. T-Pain)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/04-Im-on-a-Boat-feat.-T-Pain.mp3]

AntenaOn The Boat (Disco Devil’s Rubber Room Mix) – tak til emodreng & indiepige!
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/05/01-On-The-Boat-Disco-Devils-Rubber-Room-Mix.mp3]

Hazel Flagg Mixtape for NKOTR by Hazel Flagg

Del og kommentér

    Warning: Use of undefined constant regnsky_comment - assumed 'regnsky_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/c/0/regnsky.dk/httpd.www/wp/wp-content/themes/regnsky_/comments.php on line 45
  1. Natal says:

    Nej hvor dejligt! :)
    klart noget der skal opleves..
    fedt mixtape drenge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du også lyst til at sige noget?