Helmet Compass PRE-RELEASE!

Det koger og bobler i den danske syre og støj post-rock undergrund. Papir, Deadpan Interference og De underjordiske er blot nogle af mange navne på bands, som er spiret op fra den danske psykedeliske undergrundsmuld, så det er vel kun på sin plads, at vi nu kan præsentere en ny sort i urtehaven.

Med førstesinglen “Come Into My Room” bevæger det nystartede band Helmet Compass sig over i en ”syre-poppet” verden, hvor det er svært at klistre en bestemt genreetiket på bandet, der selv betegner sig som “en elektronisk udgave af Happy Mondays badet i talløse dance-associationer”.

Helmett Compass

Når “Come Into My Room” tonser ud af mine hørebøffer, rutsjer jeg over i en verden af 90érnes Cartoon-Network-serier i et energisk hoppende sukkertrip, men samtidig tilsat en insisterende karakteristisk gennemskærende vokal, der kontrasterer godt til musikken og sørger for at give passende tyngde til de eklektiske og dansende baggrundsbeats.

Come Into My Room” emmer af den berusende sommereskapisme, som vi har i vente lige om lidt; det perfekte supplement til din trippede tutti-frutti drink, når du danser dig ud på de asfaltbelagte gader i de sene-sommer-nattetimer…

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/253800812″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Singlen udgives på det nystartede undergrundslabel Seaworld Records, der er et spin-off på rave-klubben af samme navn, hvor Helmet Compass sideløbende har fyldt klubben med nødvendig natlig damphammer lige i mellemgulvet af de techno-tørstige nørrebrogensere.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *