Interpol teaser nyt nummer fra ‘El Pintor’

Der har hersket en stædig evne til at hemmeligholde detaljerigdomme fra post punk-bandet Interpols kommende album, El Pintor. Bandet har sammen med pladeselskabet Matador Records indtil videre kun givet forsmag på nummeret All The Rage Back Home samt en vellydende liveversion af Anywhere, der for alvor har vækket spørgsmålet, om bandet er tilbage på topniveauet fra gamle, næsten glemte dage.

Nu er der til gengæld endnu en gang nyt fra det kommende album, der udkommer om tre uger, den 9. september. Nummeret Ancient Ways kan nu streames forud for albumudgivelsen, og her kan man høre forsanger Paul Banks på vanlig esoterisk facon erklære “fuck the acient ways”. Stilen, de mange guitarer og det høje tempo vækker minder om bandets to første albums, de anmelderroste Turn On The Bright Lights og Antics, og minder dig om, hvorfor du første gang forelskede dig i Interpol.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *