Ben Frost – “Venter”

Ben Frost

A U R O R A er titlen på drone/ambient-produceren Ben Frosts første soloalbum i fem år, som rammer gadehandlen 26. maj. Siden forgængeren By The Throat har den australske-fødte, Reykjavik-baserede artist brugt sin tid på at med-producere og intensivere albums som Tim Heckers Virgins og Swans’ The Seer, men er altså nu tilbage i rollen som soloproducer.

Første smagsprøve fra det kommende album kommer i form af Venter, hvor Ben Frost allieres af trommeslagerne Greg Fox fra duoen Guardian Alien og Thor Harris fra netop Swans. Venter er en koldhjertet og intensiv skæring, hvor Fox og Harris’ trommer hviler tungt, omend ikke højt, over et frossent lydlandskab, mens klokkerne kimer, som om truslerne venter om hjørnet. Lige indtil fire minutter-mærket … Herefter bryder helvedet løs og står i åben luge i et tromme- og synthesizer-inferno, og Venter bliver til en islandsk vulkan i udbrud, hvis altødelæggende lava har retning lige imod folks huse og deres hjerter!

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *