Slow Walkers LP genoptrykkes

Så er det tid til at handle hurtigt!

Slow Walkers, et ambient/drone-projekt imellem Liz Harris (aka Grouper) og den australske lydkunstner Lawrence English, udsendte tidligere i år deres selvbetitlede debutalbum, en sand udfordrer til titlen som årets bedste album. Dette værk udkom igennem det Los Angeles-baserede super-cult-art-rock-space-sound label Peak Oil, men desværre for rigtig mange mennesker var amerikanerne så uflinke kun at eksekvere med et yderst begrænset førsteopslag på 400 plader.

Der har muligvis været en stor efterspørgsel efter et genoptryk, for nu forkæler Peak Oil alle, der kom for sent til de første 400 eksemplarer, med en ny favnfuld genoptryk. For dem, der endnu ikke kender Slow Walkers, vil et perfekt førstehåndsindtryk være den smukke men dystre Wake, der over ni minutter fuldkommen omfavner mig. Skru eventuelt højt op på stereoen og køb pladen via Peak Oils shop.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *