Red Bull Music Academy session på Dunkel

Red Bull har de seneste år forsøgt at vinde popularitet blandt unge ved at have intensivt fokus på elektronisk musik og i særdeleshed upcomingartister. Red Bulls samarbejder har både omfattet events, workshops og ikke mindst det årlige akademi, der lægger navn til den paraply, det hele arrangeres under – Red Bull Music Academy. Det er en sammenhængende serie af workshops og koncerter – lidt som en minifestival, hvor forskellige musikere og producere giver masterclasses til en gruppe  udvalgte deltagere fra verden over. Akademiet er omrejsende, og foregår i år i New York.
Om denne form for markedsføring af et produkt som en energidrik kan man mene, hvad man vil. Men at Red Bull Music Academy med sin faglige tilgang til musik og sit fokus på erfaringsudveksling mellem upcoming og etablerede skaber et eftertragtet forum, det er der ingen tvivl om – især fordi det hele er ganske gratis at deltage i.

I samarbejde med Red Bull Music Academy byder Dunkel denne lørdag velkommen til labelnight med svenske Studio Barnhus. At Red Bull Music Academy er involveret betyder, at Studio Barnhus’ houseglade ejere, producerne Axel Boman, Petter og Kornél Kovácks ikke blot dj’er, men også interviewes om deres arbejde før selve festen begynder, hvilket er en god smagsprøve på, hvilket arbejde Red Bull Music Academy ligger i den elektroniske musik. Arrangementet er åbent for alle, foregår fra kl. 21-23 og entreen er gratis.
De seneste ti år har Studio Barnhus udgivet både egne og andres produktioner, samt fungeret som dj-trio med ry for vilde marathon-set. Petter er tidligere udgivet på det James Holdens toneangivende label Border Community, og Axel Boman hittede stort med nummeret “Purple Drank” udgivet på Pampa i 2011. Kornél Kovács stod med det labre nummer “Baby Step” for Studio Barnhus første udgivelse, og den legende stil med de mange rytmiske figurer, vokaler og samples har lige siden domineret både selskabets udgivelser og dj-sets.
Til at bakke trioen op står de to lokale duoer Geiger & Lawaetz og Boy Division klar.

Red Bull Music Academy foregår i år i New York og afholdes af to omgange i perioden 30. september til 2. november. Man kan stadig afsende sin ansøgning om at komme med via hjemmesiden, men holder man sig hellere i København kan det anbefales at tjekke de forskellige og meget lærerige lectures ud, som Red Bull Music Academy-siden bugner med.

Axel Boman – Purple Drank

Kornél Kovács – Baby Steps

Red Bull Music Academy præsenterer:
Studio Barnhus labelnight w/ Axel Boman, Kornél Kovács, Petter, Boy Division & Geiger & Lawaetz

Dunkel, Vester Voldgade 10, Kbh. V.
17. 03. 2012. Red Bull session 21-23, event 23-07.
Facebookevent.

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *