Singledebut fra nyt Speed of Sound-act

Energiske jungletrommer, vers-omkvæd-vers-dynamik og kærlighedstekst fyldt med billeder er formlen for mangt et popnummer. Men nogle frembringer et bedre resultat af de elementer end andre gør.
“Big Guns” af Chorus Grant – seneste gren på pladeselskabet Speed of Sounds stamtræ – er et usædvanligt vellykket sammenkog, for som det popnummer det er, gør det præcis som det bør: sætter “Big Guns” på repeat for det indre øre og humøret på en konstant optur.

Bag navnet Chorus Grant står Kristian Finne Kristensen, frontmand i rockbandet The River Phoenix. Førstesinglen er forløber for en kommende debutalbum, som forventes ude begyndelsen af det nye år. Det er, ligesom singlen, produceret af Brian Batz (Sleep Party People), og trods der er langt fra det projekts tyste, sfæriske skær til de store melodiske bevægelser på “Big Guns”, bemærkes slægtskabet mere og mere for hvert lyt. På c-stykket er guitaren et dybt modspil til de diskante synth, som ellers gavmildt sender optimistiske toner ud over lytteren og efter omkvædet tager de funklende melodier stikket helt hjem. Hvis P3 var en smule med på beatet, var Chorus Grant med “Big Guns” uundgåelig.

Chorus Grant – Big Guns


Køb via iTunes.

Hvis du kan kapere julemusik, får du en lille ekstra sang med på vejen. Sidste år lavede Sleep Party People nemlig sin egen version af “Silent Night”. Et år har ikke gjort den fordærvet.
Sleep Party People er netop offentliggjort til at spille på Zoologisk Museum i København d. 23. februar, et arrangement som den forbilledlige Frost Festival arrangerer.

Sleep Party PeopleSilent Night
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/12/Silent-Night.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *