Sigur Rós – Untitled 2 (Sekuoia remix)

Under navnet Sekuoia sætter Patrick Alexander Bech-Madsen, ene del af den fremstormende Nordsjællandske house-duo Kilimanjaro, lyd til denne torsdag nat – mere præcist med sit remix af Sigur Rós ”Untitled 2 (Fyrsta)” fra 2002’s ().

Det er sfærisk, svævende og passer glimrende til stille aftentimer. Originalens klaver, karakteristiske guitar spillet med violinbue og Jónsis vokal – dog en hel del toner dybere – er remixets gennemgående melodiske elementer, mens elektronisk knitren og rytmiske sammenfletninger af genrer skaber finurlige rammer for mødet mellem house og postrock. Resultatet er, trods sin i remixtraditionens korte varighed, både fængende og fortryllende, helt i Sigur Rós ånd.

Sekuoias første originaltrack, “Nothing”, blev postet på Soundcloud for en måned siden, som foreløber for en fire numres ep. Den forventes ude relativt snart, og udgives via det nystartede Fødselsdagsbarnets Pladeselskab. Er smagsprøven repræsentativ, kan vi forvente os harmonisk indietronica med fokus på opklippede rytmer, melodiske kor og analog instrumentlyd i tilbagelænet tempo.

Sigur RósUntitled #2 – (Sekuoia remix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/10/Untitled-2-Sekuoia-remix.mp3]

Sekuoia – Nothing

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *