Youngteam

Når ens egne opdagelser indenfor nutidig musik, som brager igennem vækstlag ikke er tilstrækkelig, er det godt at have engagerede samboer. Det er jeg dem meget taknemmelig for. På denne måde har jeg netop haft den store fornøjelse, at støde på den 20-årige amerikaner Will Johnson, der går under aliaset Youngteam. Som en dygtig guitarist og studerende på New Yorks musikkonservatorium for jazz og moderne musik producerer han garage med mange inspirationer til J Dilla og hans elementer af soul, jazz og funk. Gennembruddet Seasondeux fra juni har gennem hans Soundcloud-profil medført en enorm opbakning på tværs af musiksider og kontinenter, med sine panorerende, morphin’, nærmest haltende synth lines og ihærdige, hårde percussions.

Tjek sammen Seasondeux også den mere sommerlige Wisps, hvor en sample af rindende vand i samspil med charmerende guitar-riffs, choppede beats og claps gør sit til at skabe en rigtig sensommerbasker.

YoungteamSeasondeux
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/07/Seasondeux.mp3]

YoungteamWisps (feat. Mourning Sickness)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/07/01-Wisps-feat.-Mourning-Sickness.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *