Pigon

Efdemin og RNDM er nogle af mest vellidte artister på den tyske scene for nutidig techno. Mindre bekendt er dog deres samarbejde i duoen Pigon, som med få udgivelser på samvittigheden ikke desto mindre strækker sig mere end fem år tilbage i tiden. På Dial Records, som i forvejen huserer flere udgivelser fra d’herrers individuelle karrierer, er Pigon aktuel med sin seneste ep Sunrise Industry, som ramte de fysiske og digitale musikforretninger i mandags.

På Sunrise Industry fortsætter Efdemin og RNDM med at bygge intelligent techno baseret på eventyrlige og dybe synth lines samt ambiente, syrede dubs. Der er fire numre at finde på Sunrise Industry, som alle sammen imponerer indenfor hver sin gren. Størst er Dirty Float dog, med sin aldeles veltilpassede titel. Her tager en dyb synth line sig ud, mens støj frekventerer ind og ud af det næsten fire minutter lange track, kun for at omstrukturere universet omkring den selv samme synth line, der intelligent dansende rundt både bliver dybere og lettere.

PigonDirty Float
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/07/01-Dirty-Float-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *