I burned myself!

Hvem siger house ikke kan indeholde dramatik, inderlighed og symbolisere en indebrændt følelse af stædighed? Det var der måske ikke nogle der gjorde, men fra Rumænien viser den 21-årige Dirty Culture at denne elektroniske musikstil stadig rummer følelser, der nærmer sig en eskalering ud i den mørke nattehimmel. Her er ikke så meget nonsens, enkelte kritikere vil måske kalde det et kedeligt track, men for mig står hans seneste nummer I Burned Myself for ret mange ting – og ingen negativt stemte superlativer.

Kicket er måske til tider lidt jiggly i det, men når groovet først rammer en catchy melodi og derefter timer den kvindelige vokal på nummeret, er jeg solgt til stanglakrids. Det er et rigtig DJ-hit, hvor man kan cutte de kedelige fedtdele fra og fokusere på de tre til fire eskalerende minutter i nummeret.

Dirty CultureI Burned Myself (Tudor Barbu 12 Mix)
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2011/01/I-Burned-Myself-Tudor-Barbu-12-Mix-1.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *