Regnsky præsenterer: LUKE ABBOTT @ Dunkel!

“Holkham Drones should stand side-by-side with the masterpieces that Four Tet and Caribou have put out this year”
Drowned In Sound giver Holkham Drones 9/10

Under Strøm Festival hev Gold Panda tæppet under os helt væk med sin støjende, men samtidig ligetil musik, der træk flere mennesker ind på Dunkel end nogensinde før – vi slog simpelthen rekord. Det er vi endnu utroligt taknemmelige for, og ikke helt kommet os oven på.
Men the show must go on, som man jo siger, og det gør det faktisk allerede imorgen…

It’s hard not to hear Holkham Drones as one of the deftest summations of the many impulses and influences Holden and co have been tracing since their start.”
Resident Advisor giver Holkham Drones karakteren 4/5

Hvilket vi har det sådan ret godt med. For da lander intet ringere end et Border Community-navn i Kastrup med henblik på en god, lang aften i det dunkle.
Luke Abbott har netop udsendt debutalbummet Holkham Drones. På det følger Abbott med sin svært definerbare techno Border-familiens stil, hvor musikkens støjende flader lokker lytteren ind i et hypnotiserende univers, som både opfordrer til vippen med fødderne og til fordybelse.
“Hello Tazelaar” og “Swansong” er hjertegribende smukke, næsten spinkle kompositioner, og på dem får de blå toner får lov til at smyge sig helt ind på lytteren – konstant afvekslende, men stadig med en rød tråd. Det er techno – det er det! – men på en måde, vi sjældent hører, hvor følelse betyder mere en tramp i gulvet.

At its most hypnotic, Holkham Drones transcends thoughts of genre entirely”
BBC om Holkham Drones

“Whitebox” og titelnummeret får den lidt hårdere, og mere distortede stil til gengæld plads. Repetitionen er et vigtigt element hos Abbott, og mon ikke den får plads, når den unge brite spiller live imorgen? Det håber jeg, for det klæder den københavnske nat at få et seriøst electronica/technonavn, som både tør at sætte tempoet ned, udfordre publikum og satse på ting, der ikke stryger folk med hårene, men også kræver lidt selvstændige tanker.

Til at bakke Luke Abbott op har vi endnu engang inviteret Aslope, der til Gold Panda-aftenen spillede fuldstændig formidabelt og fik folk til at danse på bordene kl. 01, og Eim Ick som vil afprøve sit dj-set – som i øvrigt kan anbefales stærkt, hvis du er til melodisk techno.
Regnsky spiller selvfølgelig også.

Luke AbbottWhitebox
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/09/whitebox.mp3]

Luke AbbottHello Tazelaar
[audio:https://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/09/08-Hello-Tazelaar.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *