NYTÅRSKNALD @ DUNKEL!

Nytårsknald @ Dunkel!

I aften skider jeg højt og helligt på alle andre fester, end den der popper af på Dunkel. Det skal jeg selvfølgelig sige, for Regnsky holder i aften Nytårsknald sammen med navne, der i år 2010 for alvor kommer til at gøre et væsen af sig.

Kenton Slash Demon, som senere i januar udsender Sun EP, hvor titelnummeret allerede har modtaget en del hype. Vinnie Who, som i sommers blev signet hos EMI, der senere i år vil kaste en debutplade af sig. Hvidovre-talentet og technospiret Eim Ick, planlægger ligesom Vinnie Who at albumdebutere i 2010. Og sidst men ikke mindst, så lægger technoduoen MOlOM vejen forbi til det sene morgenset, der byder på lækker, sprød solopgangstechno, for de tilbageværende Dunkelbørn. Også MOlOM skal man holde godt øje med i år, da de kan røbe så meget, at 2010 vil blive deres gennembrudsår. Så kom og fejr din anden udgave af nytårsaften med ligeså mange tømmermænd in spe som den for to døgn siden med disse tre navne, inden de bliver alt for store til håndtryk og ros ;o)

Personligt glæder jeg mig mere, end jeg længe har gjort, til at spille, og det er ikke bare noget jeg siger. Tjek vores Facebook-event! Eller blot download et af de bedste remixes fra 2009 forneden…

When Saints Go MachineFail Forever (Kenton Slash Demon Remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/Fail-Forever-Kenton-Slash-Demon-Rem.mp3]

Eim Ick – Ghostly (Instrumental)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/02-Ghostly-Instrumental.mp3]

MOlOM – Orvar (Remix Feat. Vinnie Who)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Orvar-rmx-feat.-niels-bagge-2.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *