No applause for this one… og dog!

Fish Go Deep

Den irske duo Fish Go Deep, der består af de aldrende herrer Greg Dowling og Shane Johnson, kan med mere end 20 år på bagen som producere indenfor deep house-scenen prale af at have været med til lidt af hvert. Højdepunktet i deres karriere må siges at have indtruffet, da de i 2006 med nummeret The Cure & the Cause nåede helt op på en 23. plads på den engelske TOP 75-chart.

Duoen er nu tilbage med en ny udgivelse på det kvalitetsgaranterende pladeselskab OM Records – som jeg tidligere har omtalt -, med udgivelsen No Applause, som udover titelnummeret indeholder nummeret Forged og et John Daly-remix af No Applause. De to originale numre byder, så at sige, på et typisk, særegent Fish Go Deep-udtryk, hvor duoen kombinerer dyb, dyb house i et poppet udtryk.

I dag skal det dog omhandle det meget lækre remix fra landsmanden John Daly, der med sin reproduktion af No Applause tager hånd om et fængende, om end relativt kort element fra originalnummeret og ligger det fladt udover hele hans remix. Højdepunktet må siges at komme midtvejs, hvor denne passage choppes op og bassen tiltager. Resultatet passer perfekt ind i et afslappet solopgangs-techno mix; lækkert, vedkommende og yderst lyttervenligt.

Fish Go DeepNo Applause (John Daly Mix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2010/01/02-No-Applause-John-Daly-Mix.mp3]
Køb musikken hér

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *