Mislyd & Regnsky inviterer til fest

Regnsky & Mislys @ Dunkel, lørdag 24.10.2009

I september gjorde vi det første gang, og nu gør vi det igen – holder fest på Dunkel med yndlingsbandet Mislyd. Denne gang er anledningen dog lidt mere trist end vi kunne ønske os.
Trekløverets optræden bliver nemlig den sidste i en rum tid, da Theodor Clausen fra gruppen smutter om på den anden side af jorden, og dermed sætter projektet lidt på standby. Til gengæld udsendes der om en måneds tid en ep, så man har noget at vente med. Mon ikke drengene vil give en lille forsmag på denne?
Udover Mislyd, byder aftenen traditionen tro også på noget fra den upcoming del af scenen. Denne gang med houseproduceren Kasper Marrott, der første gang kiggede op fra mulden på Sound of Copenhagen #3 i august med nummeret “Killer Clown” – det skønt knægten blot har rundet de 16 år.

Til at lukke aftenen af er to af Århus mest erfarne drenge blevet hevet over sundet – selvfølgelig taler vi om Matias & Løwenstein, der tragterer Dunkel med smækker minimalhouse. Hvis man kan tale om dj’s i god form, må Matias & Løwenstein snart være seriøse kandidater til Danmarksmestertitlen, for med velbesøgte events – eksempelvis på Svingerklubben i Århus, er dagsformen helt trimmet til et heftigt 4-timers set.

Sidst, men ikke mindst, er dine yndlingsdj’s selvfølgelig også på programmet, ligesom der vil være fri entré til 01 og happy hour til 02.

Facebookevent

Mislyd & Regnsky præsenterer:
Matias & Løwenstein, Mislyd (live), Kasper Marrott (live) & Regnsky dj’s

Dunkel
24.10.2009

Vester Voldgade 10
København V.

MislydCrayon Fight
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/05/crayon_fight1.mp3]

MislydSpitting Image (Mislyd remix)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/09/Spit-Mislyd.mp3]

Kasper MarrottKiller Clown (Original Demo Version)
[audio:http://www.regnsky.dk/wp/wp-content/uploads/2009/10/07-Killer-Clown-Original-Demo-Versi.mp3]

Del og kommentér

Ingen kommentarer endnu.
Vil du være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *